San Siro en Olimpico afgevinkt: topscorer Koopmeiners klaar voor Anfield

ADVERTORIAL - Na de Champions League is het donderdagavond tijd voor de Europa League. Daarin nemen Liverpool en Atalanta het in een Nederlands getint duel tegen elkaar op. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Teun Koopmeiners, die heeft laten zien te weten hoe in hij in de mooiste decors moet scoren.

San Siro en Olimpico afgevinkt: topscorer Koopmeiners klaar voor Anfield
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
0 - 3
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Het seizoen van Atalanta is er vooralsnog niet helemaal een om over naar huis te schrijven, maar dat van Koopmeiners wel. De in Bergamo vaak op tien spelende middenvelder is met 13 goals in 37 officiële wedstrijden de topscorer van Atalanta en houdt daarmee de spitsen onder zich.

Van Koopmeiners is bekend dat hij een vertrekwens heeft. In Engelse en Italiaanse media werd hij in de voorbije weken al aan clubs als Tottenham Hotspur, Manchester United en Juventus gelinkt, maar ook sterk aan de tegenstander in de Europa League: Liverpool.

De veel scorende Koopmeiners kan dus zijn visitekaartje af gaan geven op Anfield en dat hij dat gaat doen is zeker niet uit te sluiten. In de wedstrijden met AC Milan, AS Roma, Juventus en Napoli kwam de Oranje-international tot scoren in het San Siro, Stadio Olimpico, Allianz Stadium én het Stadio Diego Armando Maradonna. Ook het thuispubliek van Liverpool is gewaarschuwd voor een goal van Koopmeiners, waar bij Unibet een quotering van 6.50 voor staat.

Overige doelpuntenmakers

- Darwin Núñez: 1.81
- Mohamed Salah: 1.98
- Cody Gakpo: 2.55

- Gianluca Scamacca: 4.00
- Ademola Lookman: 4.20
- Mario Pasalic: 5.40

Met Liverpool krijgt Koopmeiners nu wel weer echt een tegenstander van formaat voor zijn kiezen. The Reds zijn verwikkeld in een zinderende strijd om de titel van de Premier League en ook de Europa League-winst zal hoog op het lijstje van de vertrekkende Jürgen Klopp staan. Liverpool heeft al meerdere keren flink huis gehouden in Europa en maakte in totaal 29 goals in 8 wedstrijden. Dat is een gemiddelde van bijna 4 goals per wedstrijd. Voor 3 goals of meer tegen Atalanta staat een quotering van 2.06 bij Unibet.

Beschikbare Uniboosts

- Mohamed Salah scoort en geeft assist: 7.00
- Darwin Núñez over 2.5 schoten op doel: 3.75
- Luis Díaz scoort: 3.00
- Cody Gakpo, Mohamed Salah en Gianluca Scamacca over 0.5 schot op doel: 3.25

Klik hier om één van de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's