Salah vertelt over hobby die hij elke dag beoefent: 'Ik ben verslaafd'

Reacties

Mohamed Salah heeft onthuld wat zijn grootste hobby is naast het voetbal. De aanvaller van Liverpool is fervent schaakfan. Sterker nog, hij is naar eigen zeggen verslaafd aan het spelletje.

Salah vertelt over hobby die hij elke dag beoefent: 'Ik ben verslaafd'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De afgelopen jaren is Salah uitgegroeid tot een van de meest scorende spelers in de Premier League. Er is echter een sport die hij net zo graag beoefent. 'Ik doe aan schaken en ik ben er echt verslaafd aan', vertelde de Egyptenaar in gesprek met Sky Sports. 'Ik doe het letterlijk elke dag. Ik ben geen Magnus Carlsen, maar het gaat prima.'

Die uitspraak is ook bij Carlsen, de schaker met de hoogste rating aller tijden, terechtgekomen. Hij reageerde naar aanleiding van het interview via X (voorheen Twitter) met een zwaaiend handje en een tag van Salah.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Meestal speelt Salah zelf online tegen onbekende mensen. Dat levert regelmatig grappige momenten op. 'Mijn gebruikersnaam is mijn eigen naam met een paar cijfers erachter. Soms vragen mensen weleens: "Ben jij echt Mo Salah?" Dan zeg ik ja, maar geloven ze het niet en zeggen ze dat ik lieg. "Ja, ik lieg", reageer ik dan.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.