Saint-Maximin doet Manchester United pijn met heerlijke goal

Reacties

Allan Saint-Maximin heeft het publiek in St. James' Park maandagavond op de banken gekregen. De 24-jarige dribbelaar opende de score tegen Manchester United met een prachtig doelpunt.

Saint-Maximin doet Manchester United pijn met heerlijke goal
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
1 - 1
Manchester United
Manchester United

Newcastle United verloor zijn voorgaande drie Premier League-duels en incasseerde daarbij tien doelpunten. Manchester United kwam juist vol vertrouwen naar St. James' Park: onder Ralf Rangnick waren er drie competitiezeges op rij.

Van dat contrast was maandag in de openingsfase weinig te zien. Uitgerekend Raphaël Varane, die na zes weken revalideren van een hamstringblessure terugkeerde in de basis, ging in de fout. Hij liet zich aftroeven, waarna Sean Longstaff de bal verplaatste naar Saint-Maximin. Hij kwam vanaf links naar binnen en schoot de bal hard en zuiver in de verre bovenhoek.

Voor David de Gea was het zijn eerste tegengoal sinds 2 december. Belangrijker was dat Saint-Maximin zijn worstelende elftal op voorsprong zette. Newcastle heeft de punten immers dringend nodig om te ontsnappen uit de degradatiezone.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.