Ruziënde Modeste heeft alsnog zijn transfer naar China te pakken

Reacties

Anthony Modeste heeft alsnog zijn transfer naar China te pakken. De Franse spits maakt na een periode van getouwtrek de overstap van 1. FC Köln naar Tianjin Quanjian.

Ruziënde Modeste heeft alsnog zijn transfer naar China te pakken

Eind juni kwam de Bundesliga-club nog met een statement dat de transfer van de 29-jarige spits naar de Chinese club definitief van de baan was. Nu vervolgt Modeste dus alsnog zijn carrière in de Chinese Super League.

De overstap zorgde voor de nodige frictie tussen 1. FC Köln en de aanvaller. Die Geißböcke namen de aanvaller niet mee voor de oefenstage in Oostenrijk. De topschutter wilde tot zijn transfer wel graag op het trainingsveld staan, waardoor Modeste besloot een rechtszaak aan te spannen tegen de club uit Keulen.

Modeste kwam in 2015 over van 1899 Hoffenheim. De Fransman vestigde al snel zijn naam als doelpuntenmachine. In het eerste seizoen was de spits goed voor vijftien Bundesliga-treffers. Vorig seizoen was hij met 25 competitiedoelpunten erg belangrijk in het jaar dat FC Köln uiteindelijk op de vijfde plaats eindigde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.