Rummenigge verklapt tweede inkomende transfer voor Bayern

Reacties

Bayern München maakte vrijdag het aantrekken van Konrad Laimer wereldkundig en is ook zeker van de komst van Raphaël Guerreiro. Dat verklapte Karl-Heinz Rummenigge rondom de Champions League-finale tussen Manchester City en Internazionale.

Rummenigge verklapt tweede inkomende transfer voor Bayern
© Pro Shots

Rummenigge is bij de wedstrijd in Istanbul aanwezig en sprak voor aanvang met de Duitse pers over de finale, maar natuurlijk ook over Bayern. 'De transfermarkt is geopend, ieder team probeert nu om sterker te worden', zei de clubicoon, die sinds eind mei deel uitmaakt van de raad van toezicht bij Bayern. 'Ik denk dat we met Guerreiro en Laimer al erg goede spelers hebben gehaald.'

Bayern heeft de komst van Laimer (transfervrij overgenomen van RB Leipzig) al bevestigd via de officiële website van de club, maar over Guerreiro werd nog niets gemeld. Wel werd er al op zijn overstap van Borussia Dortmund gerekend: Duitse media pakten deze week al uit met het nieuws dat de Portugees en Bayern akkoord waren over een samenwerking.

Net als Laimer komt ook Guerreiro transfervrij naar Bayern. De 29-jarige verdediger annex middenvelder speelde in de afgelopen zeven seizoenen voor Dortmund en kwam daarin tot 224 wedstrijden. Bij Bayern gaat hij volgens de Duitse berichten voor drie jaar tekenen, tot medio 2026. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.