Rulli op weg naar Amsterdam opgevangen: 'Het beste voor iedereen'

Reacties

Nog één keer meldde Gerónimo Rulli zich op het trainingscomplex van Villarreal, waar hij afscheid nam van spelers en fans. Zijn transfer naar Ajax nadert zijn afronding en Spaanse media maakten gebruik van het afscheidsmoment om nog snel wat vragen te stellen.

Rulli op weg naar Amsterdam opgevangen: 'Het beste voor iedereen'
© Pro Shots

Dat Rulli de nieuwe doelman van Ajax wordt, is inmiddels een publiek geheim. Zelf deed de Argentijnse goalie ook weinig moeite om de overgang geheim te houden. 'Het is allemaal heel snel gegaan. Het was nuttig voor Villarreal, voor mij en Ajax was zeer geïnteresseerd', quote AS hem op weg naar de uitgang.

Rulli had het erg naar zijn zin in Spanje, maar kan zijn blijdschap over de stap naar Ajax niet verbergen. 'Toen ik bij deze club kwam, had ik nooit kunnen voorspellen wat het voor mijn carrière zou betekenen. Ik ben blij met wat ik hier bereikt heb en ik kijk uit naar wat nu gaat komen. Ik ben blij met de stap die ik ga zetten.'

Met de komst van Rulli, die een meerjarig contract gaat tekenen, hoopt Ajax de keeperspositie voor de komende jaren in te vullen. Remko Pasveer (39) en Maarten Stekelenburg (40) hebben een aflopend contract bij Ajax, terwijl Jay Gorter (22) de rest van het seizoen op huurbasis elders ervaring hoopt op te doen.

Spelersprofiel

G. Rulli


Geboortedatum:
20 mei 1992
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
La Plata
Nationaliteit
Argentinië
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
84 kg
Huidige club:
Ajax
Huidige club:
Jong Ajax
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.