Room krijgt complimenten én shirt van Messi: 'Deze trek ik nooit meer uit'

Reacties

Hoewel hij zeven tegentreffers moest toestaan, beleefde Eloy Room in de nacht van dinsdag op woensdag een moment om nooit meer te vergeten.

Room krijgt complimenten én shirt van Messi: 'Deze trek ik nooit meer uit'
© TyC Sports
Argentinië
Argentinië
7 - 0
Curaçao
Curaçao

De voormalige sluitpost van Vitesse, PSV en Go Ahead Eagles greep direct na afloop van de vriendschappelijke ontmoeting zijn kans en ruilde zijn keepersshirt met het shirt van de Argentijnse superster.

Voor de camera van TyC Sports ging de glimlach niet meer van het gezicht van Room. 'Het is een droom die uitkomt', zei de keeper die Messi zijn honderdste zag maken en daarna nog twee treffers van de kleine aanvaller incasseerde. 'Iedereen is fan van Messi.'

'Hij scoorde een paar keer, maar ik heb ook een paar schoten van hem tegengehouden. Na de wedstrijd zei hij dat ook tegen mij. Dat betekent veel voor mij. Die reddingen heb ik nodig voor YouTube', lachte Room. 'Ik doe het shirt nooit meer uit. Ik slaap erin. Niemand kan dit van me afpakken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.