Ronaldo wil ook nog op EK in 2024 schitteren

Reacties

Cristiano Ronaldo werd dinsdag geëerd als Portugees topscorer aller tijden. De 37-jarige aanvaller wil van geen wijken weten bij de nationale ploeg.

Ronaldo wil ook nog op EK in 2024 schitteren
© youtube

'Ik ben trots om deze prijs van deze grootte in ontvangst te nemen', zei Ronaldo op het Quinas de Ouro-gala, waarop de Portugese bond clubs en spelers in het zonnetje zet vanwege hun bijzondere prestaties. 'Ik had nooit verwacht dat ik op een dag dit zou bereiken. Het was een lange weg, maar het is nog niet afgelopen', zei de aanvaller die in 189 interlands 117 keer scoorde.

Ondanks de huidige ongekende cijfers is het vuur nog niet gedoofd bij Ronaldo. 'Het WK in 2022 is het volgende doel, maar dat is het EK in 2024 ook', aldus de aanvaller van Manchester United. 'Ik voel nog steeds de motivatie. Mijn ambities zijn hoog. Ik wil erbij zijn op het WK én op het EK.'

'Ik heb het gemist om prijzen in ontvangst te nemen', zei Ronaldo, die in een goed humeur stak. 'Met trots zie ik met wie ik heb gespeeld en met wie ik nog ga spelen. Diogo Jota maakte nog een grap met mij: "Je hebt met iedereen gespeeld, je bent zelf een karkas"', zei hij met een lach.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.