Ronaldo vol ongeloof over absentie in lijst met beste spelers van 2023

Reacties

Op tweede kerstdag kwam er nog een lijstje met de beste voetballers van het (bijna) afgelopen kalenderjaar uit, nu van de International Federation of Football History & Statistics (IFFHS). Dat zorgde voor weinig ophef, tot Cristiano Ronaldo zich ermee bemoeide.

Ronaldo vol ongeloof over absentie in lijst met beste spelers van 2023
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Portugese superster zat de top tien van de IFFHS te bekijken en werd boos, want hij stond er niet in. Achtereenvolgens Erling Haaland, Kylian Mbappé, Lionel Messi, Rodri, Jude Bellingham, Kevin De Bruyne, Harry Kane, Bernardo Silva, Vinícius Júnior en Lisandro Martínez kregen wél een ereplekje op de lijst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De aanvaller van Al-Nassr was het duidelijk niet eens en reageerde op Instagram met een viertal emoji's die zijn standpunt ter zake duidelijk over het voetlicht brachten: volgens Ronaldo hoort zijn naam nog altijd in dit rijtje thuis.

Bekijk hier al onze video's
Meer Portugal
Meer over Portugal
Meer Al Nassr
Meer over Al Nassr
Meer Saudi League
Meer over Saudi League
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.