'Ronaldo raadde Benzema transfer naar Saoedi-Arabië aan'

Reacties

Cristiano Ronaldo speelde een rol in het aanbod dat Karim Benzema kreeg uit Saoedi-Arabië, zo hebben bronnen bevestigd tegenover AS. De 35-jarige aanvaller van Real Madrid hapte bijna toe.

'Ronaldo raadde Benzema transfer naar Saoedi-Arabië aan'
© Pro Shots

Ronaldo is sinds zijn overstap naar Al-Nassr het grote uithangbord van het Saoedische voetbal. De beleidsbepalers in de oliestaat hopen dat de 38-jarige Portugees ook een rol kan spelen in de komst van andere sterren. De routinier sprak tegenover zijn voormalige ploeggenoot van Real Madrid in ieder geval vol lof over het spelen én leven in Saoedi-Arabië.

'Benzema vroeg Ronaldo naar het niveau in de competitie en de leefomstandigheden. Het antwoord van Cristiano was overtuigend. De Fransman raakte overtuigd van de voordelen van een vertrek naar Saoedi-Arabië', schrijft AS. Benzema zou zelfs tot een akkoord zijn gekomen met de Saoedische overheid over een transfer naar Ittihad FC, de kampioen van Saoedi-Arabië.

Benzema zou zich later hebben bedacht, is de lezing van verschillende Spaanse media. De topaanvaller veegde donderdag tijdens een persmoment de geruchten over een vertrek bij Real van tafel. Hij heeft in Madrid nog een contract tot medio 2024.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.