Ronaldo over de grens van 800 goals: speciale odd voor volgende goal

Welke topspelers staan op deze zondag? Met de speciale aanbiedingen van Jack's Casino kun jij jouw voetbaldag nog meer glans geven. Aandacht voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen het dolende Fortuna Sittard en het debuut van interim-manager Ralf Rangnick bij Manchester United.

Ronaldo over de grens van 800 goals: speciale odd voor volgende goal
© Pro Shots

Met Fortuna Sittard treft Feyenoord een aangeslagen tegenstander. De Limburgers kunnen maar niet ontsnappen uit de hoek waar de klappen vallen en hebben inmiddels al vijf keer op rij verloren in de Eredivisie. In die reeks van vijf nederlagen incasseerde de ploeg van trainer Sjors Ultee zeventien goals. Dat zal de Rotterdammers nog extra hoop geven op een spectaculaire zege. De quotering voor een reguliere zege van de thuisploeg is 1.20. Inzetten op een overwinning met minstens twee goals verschil kan je al 1.53 keer de inleg opleveren, terwijl voor een zege met minimaal drie goals verschil een odd van 2.43 staat.

De mooiste aanbieding voor het duel dat om 16.45 uur in De Kuip begint is de Jack's Special, een speciaal verhoogde quotering. Dit keer is gekozen voor de weddenschap Thuisploeg wint zonder een doelpunt tegen te krijgen: 2.25. Feyenoord heeft na Ajax de minst gepasseerde defensie in de Eredivisie en verloor dit seizoen nog niet in De Kuip.

Van het eigen stadion weer echt een onneembare vesting maken; dat is wat Rangnick bij Manchester United ook voor elkaar hoopt te krijgen. De Duitser moest donderdag nog wachten op zijn werkvergunning en keek daardoor vanaf de tribune toe bij de spectaculaire overwinning op Arsenal. Zondagmiddag tegen Crystal Palace staat de nieuwe interim-manager van The Red Devils voor het eerst langs de lijn.

Denk jij dat het Rangnick lukt om de kwaliteiten van sterspelers Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes en Marcus Rashford optimaal te benutten? De ogen zijn natuurlijk met name gericht op Ronaldo, die tegen Arsenal twee doelpunten maakte, waaronder het achthonderdste doelpunt in zijn carrière. Ronaldo is ongetwijfeld enorm gemotiveerd om bij het debuut van Rangnick zijn klasse opnieuw te tonen. Ook hier is er een Jack's Special. De quotering voor een doelpunt van Ronaldo tegen Palace is flink verhoogd naar 2.25.

De odd voor een overwinning van United is met 1.58 ook aanlokkelijk. Opvallend is wel dat de topclub geen een van zijn laatste drie thuiswedstrijden Crystal Palace won. The Eagles hielden zeven punten over aan hun laatste drie duels op Old Trafford en zijn nu uitstekend op dreef onder Patrick Vieira. De voormalige Arsenal-captain wil ongetwijfeld maar wat graag winnen in het hol van de leeuw. Inzetten op een overwinning van Vieira en co kan je 6.50 keer de inleg opleveren.

De kansen liggen voor het grijpen vlak voor pakjesavond. Bekijk het volledige aanbod van Jack's en win met jouw voorspellingen. Voor nieuwe spelers is er een free bet tot 50 euro te verkrijgen!

Bekijk hier al onze video's