Ronaldo opent eigen hotel, Suárez vindt Messi de beste

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo opent eigen hotel, Suárez vindt Messi de beste

Cristiano Ronaldo heeft vrijdag het naar hem vernoemde hotel in Funchal officieel geopend. In deze plaats op het eiland Madeira zag de superster van Real Madrid in 1985 het levenslicht. Het hotel - dat uiteraard vijf sterren telt - heet Pestana CR7 en telt 48 kamers. 'Dit is een bijzondere dag voor mij. Tijdens de beginfase van mijn loopbaan had ik het niet makkelijk, maar ik bleef op de been dankzij mijn familie', aldus Ronaldo bij de ceremonie protocollaire.

'Het zegt me niet zoveel dat Cristiano Ronaldo het EK en de Champions League heeft gewonnen. Voor mij is Lionel Messi nog steeds de beste speler ter wereld. Niemand heeft zoveel invloed op een wedstrijd als hij.'
Luis Suárez opent tijdens een persconferentie de discussie over wie de Gouden Bal toekomt: Messi of Ronaldo. De Uruguayaan steunt niet geheel verrassend zijn ploeggenoot bij Barcelona.

• In huize Dirk Kuijt is het deze vrijdag feest. De aanvoerder van Feyenoord viert zijn 36ste verjaardag. Desondanks verlengde de Katwijker onlangs zijn contract in De Kuip. Voor deze gelegenheid daarom onderstaande video met de meest memorabele momenten van Kuijt in zijn glansrijke carrière.

 • De liefde tussen José Mourinho en Chelsea leek voor eeuwig, maar donderdag bleek dat de vork voor de Portugees toch iets anders in de steel zit. De manager van Manchester United weigerde een handtekening te zetten op een Chelsea-shirt tijdens een daarvoor bedoelde sessie in China. 'Ik werk niet meer bij Chelsea, omdat de eigenaren me niet langer nodig hebben. Als Roman Abramovich me nog zou willen, was ik daar nog steeds.'

'Ik krijg rugnummer 23, het belangrijkste nummer binnen deze club'
Alen Halilovic krijgt bij Hamburger SV te maken met de erfenis van Rafael van der Vaart, die in Duitsland furore maakte met nummer 23 op zijn rug. Halilovic, van Barcelona gehuurd, kent zijn klassiekers. 'Van der Vaart droeg het shirt met dit rugnummer. Ik ga spelen als spelmaker, dat vertelde de trainer. Ik heb gesproken met trainer Labbadia en het bestuur. Ze lieten mij zien dat ze mij er graag bij wilden hebben.' (Goal)

'Ik ben elke dag keihard aan het trainen met mijn privétrainer'
Rafael van der Vaart zelf is inmiddels in de herfst van zijn carrière aanbeland en hoopt zich met een personal trainer nog klaar te stomen voor een laatste kunstje. 'Je moet natuurlijk goed fit aankomen bij je club', aldus de 33-jarige middenvelder, die zich zondag weer meldt bij Real Betis, waar hij ondanks een nog doorlopend contract mag vertrekken. (FOX Sports)

• Van der Vaart speelde tussen 2008 en 2010 voor Real Madrid, de club waar Emilio Butragueño in de jaren tachtig en negentig uitgroeide tot een grootheid. El Buitre (De Gier) scoorde 165 keer in 454 officiële duels. Deze vrijdag wordt de oud-spits 53 jaar. Hoog tijd om nog eens van zijn doelpunten en acties te genieten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.