Ronaldo niet de beste, douchende speler mag toch terugkomen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo niet de beste, douchende speler mag toch terugkomen

Cristiano Ronaldo is niet de beste speler ter wereld. Althans, dat vindt Barcelona-trainer Ernesto Valverde om de eenvoudige reden dat volgens hem de besten bij Barcelona spelen. 'Beginnend bij Lionel Messi', zei Valverde in aanloop naar de wedstrijd tegen Villarreal van zondag. Ronaldo zei na het winnen van zijn vijfde Gouden Bal dat er nog nooit een completere speler is geweest dan hij. 'Ieder zijn mening', reageerde Valverde.

• Over legendes gesproken: als het aan Zlatan Ibrahimovic ligt, heeft hij geen Champions League-winst nodig om de geschiedenisboeken in te gaan als een van de grootste spelers ter wereld. 'Ik mis nog één prijs. Maar ik denk weleens: als ik ooit de Champions League had gewonnen, was ik daardoor een betere speler geworden? Nee. Ben ik een slechtere speler geworden omdat ik hem niet heb gewonnen? Nee.' (Sky Italia)

• Sinds de komst van de videoscheidsrechter in verschillende competities is het vaak even afwachten of een doelpunt wel echt telt, aangezien er soms nog moet worden gekeken naar de beelden. Dat geldt ook bij rode kaarten, merkte Eintracht Frankfurt-middenvelder Marius Wolf zaterdag. In de wedstrijd tegen Bayern München kreeg hij een rode kaart en terwijl hij al naar de kleedkamer was, kwam de scheidsrechter na het zien van de beelden terug op zijn beslissing.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.