Ronaldo luistert duizendste wedstrijd op met winnende goal voor Al-Nassr

Reacties

Cristiano Ronaldo was woensdagavond opnieuw belangrijk voor Al-Nassr. De Portugese aanvaller speelde zijn duizendste wedstrijd in clubverband en maakte tien minuten voor tijd ook nog eens de winnende treffer tegen Al-Fayha.

Ronaldo luistert duizendste wedstrijd op met winnende goal voor Al-Nassr
© Pro Shots
Al Fayha
Al Fayha
0 - 1
Al Nassr
Al Nassr

Al-Nassr nam het woensdag in de achtste finale van de Aziatische Champions League op tegen Al-Fayha, dat ook uit Saoedi-Arabië komt. Voor Ronaldo was het zijn eerste officiële wedstrijd van 2024, na een korte winteronderbreking voor Al-Nassr. De vedette toonde opnieuw zijn klasse door net voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd te maken.

Ronaldo ontving een verlengde bal van Marcelo Brozovic en legde de bal met een subtiele voetbeweging over de doelman in de verre hoek. Sinds 2002 heeft Ronaldo nu elk kalenderjaar een doelpunt gemaakt. In totaal speelde hij dit seizoen tot op heden 32 wedstrijden voor Al-Nassr. Daarin was hij goed voor 31 goals en 11 assists.

Na afloop werd Ronaldo ook uitgeroepen tot Man of the Match. Daarnaast was dit tevens een jubileumwedstrijd voor Ronaldo. Hij heeft zijn duizendste wedstrijd in clubverband gespeeld. Ronaldo speelde ruim vierhonderd duels voor Real Madrid, ruim driehonderd voor Manchester United en meer dan honderd wedstrijden voor Juventus. Daarnaast speelde hij ook voor Sporting Portugal en Al-Nassr.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgende week woensdag is de return tussen Al-Nassr en Al-Fayha.

Wo 21 feb.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.