Ronaldo lobt van grote afstand raak, ook Wijnaldum trefzeker

Reacties

Cristiano Ronaldo is het nog niet verleerd. De 38-jarige aanvaller hielp Al-Nassr vrijdag langs hekkensluiter Al-Akhdoud. Met name zijn eerste doelpunt was van grote schoonheid.

Ronaldo lobt van grote afstand raak, ook Wijnaldum trefzeker
© X SPL

In het laatste kwartier haalde Ronaldo de spanning uit de wedstrijd door de score te verdubbelen met een fraaie lob. De bal verdween zelfs uit beeld, maar daalde op tijd om binnen te vallen. In de slotminuten maakte Ronaldo ook het derde doelpunt van Al-Nassr. Voor de Portugees waren dat alweer zijn veertiende en vijftiende competitiedoelpunt van het seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook Wijnaldum scoort
Elders in Saoedi-Arabië vertolkte ook Georginio Wijnaldum een hoofdrol. Al-Ettifaq hield regerend landskampioen Al-Ittihad op een gelijkspel. Dat was te danken aan de Nederlandse middenvelder, die vlak voor rust de score opende. Op aangeven van Fabinho, voormalig ploeggenoot van Wijnaldum bij Liverpool, zorgde Abderrazak Hamdallah voor de eindstand (1-1). 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.