Ronaldo lacht om verrassende move van pitch invader in Lissabon

Reacties

Cristiano Ronaldo kwam zaterdag niet tot scoren voor Portugal, maar stond tijdens het duel met Bosnië en Herzegovina alsnog met een lach op zijn gezicht op het veld. Mede door een opvallende actie van een fan die het veld betrad.

Ronaldo lacht om verrassende move van pitch invader in Lissabon
Portugal
Portugal
3 - 0
Bosnië-Herzegovina
Bosnië-Herzegovina

Ronaldo begon in de basis tegen Bosnië en Herzegovina en speelde zijn 199ste interland voor Portugal. De topscorer aller tijden van de Portugezen scoorde nog voor rust, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Bernardo Silva en Bruno Fernandes (twee keer) vonden het net voor Portugal, maar Ronaldo was nog wel betrokken bij een opvallend moment in de tweede helft. Een jonge supporter besloot het veld van Estadio da Luz in Portugal te betreden om Ronaldo op te zoeken.

De 38-jarige aanvaller van het Saoedische Al-Nassr bleef rustig staan en knuffelde met de jongen, waarna hij ook door hem werd opgetild. Toen de jongen ook nog de bekende celebration van Ronaldo deed, kon de Portugese ster zijn lach niet verbergen. De supporter werd na zijn verrassende actie ingerekend door de toegesnelde stewards en beveiligers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.