Ronaldo keert met persoonlijk record terug uit Sevilla

Cristiano Ronaldo was zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen Real Betis (3-2 zege) opnieuw zeer waardevol voor Real Madrid. De Portugese vedette nam twee van de drie Madrileense treffers voor zijn rekening en vestigde daarmee een persoonlijk record.

Ronaldo keert met persoonlijk record terug uit Sevilla

Het was alweer de zesde opeenvolgende officiële wedstrijd van Cristiano Ronaldo waarin hij minimaal één keer doel trof (zie onderstaande lijst). Niet eerder sinds zijn overstap van Manchester United naar Real Madrid in de zomer van 2009 scoorde de aanvaller in zoveel opeenvolgende duels. <br /><br /> Mijlpaal in zichtCristiano Ronaldo voerde zijn competitietotaal namens De Koninklijke op naar 98 doelpunten in slechts 89 wedstrijden, een ongekend moyenne van 1,10. Volgende week zondag, in de thuiswedstrijd tegen Málaga, kan hij de grens van honderd doelpunten in de Primera División al bereiken.

Bijna één-op-éénInclusief beker- en en Europees voetbal staat de teller voor Cristiano Ronaldo bij Real al op 125 doelpunten in 127 officiële optredens. De Portugees kwam in zijn eerste seizoen tot 33 goals (in 35 duels), finishte tijdens de vorige jaargang op 53 treffers (in 54 duels) en staat tijdens dit seizoen alweer op 39 goals (in 38 wedstrijden). Klik op bovenstaande afbeelding voor een grotere weergave

Samenstelling: Ramon MinVolg Ramon op Twitter via @MijlpaalMin
Foto's: VI Images

Bekijk hier al onze video's