Ronaldo de gebeten hond, Van der Vaart ergert zich

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo de gebeten hond, Van der Vaart ergert zich

'Ik had het ook lastig op die leeftijd. Dat is normaal. Die arme jongen zal moeten leren omgaan met zijn transfersom en met andere dingen die bij het leven horen. Het is veel te vroeg om hem af te schrijven.'
• Thierry Henry heeft te doen met Raheem Sterling. Laatstgenoemde wordt in de Engelse media helemaal afgemaakt door zijn povere prestaties op het EK. Er werd zelfs een actie gestart om geld in te zamelen voor een ticket terug naar Engeland voor de aanvaller van Manchester City. (Sky Sports)

'Straks sta ik misschien wel met Steven Gerrard en Nigel de Jong op het trainingsveld. Bizar toch? Natuurlijk denk je in eerste instantie aan een grap, maar het blijkt dat het allemaal toch betrouwbaar is.'
Robbert te Loeke staat voor het avontuur van zijn leven. Via LinkedIn kwam hij in contact met Jovan Kirovski, technisch directeur van LA Galaxy. Via WhatsApp intensiveerde het contact tussen de twee en de transfervrije doelman, die de afgelopen drie jaar bij FC Dordrecht onder contract stond, lijkt nu naar de Verenigde Staten te vertrekken om voor de reserves van LA Galaxy te gaan spelen. (FOX Sports)

Cristiano Ronaldo en EURO 2016. Het is nog geen goede combinatie. De Portugese superster mist grote kansen en faalde zelfs vanaf elf meter. Een vreemde beweging tijdens de wedstrijd is nu ook nog eens reden voor de fanatieke Photoshoppers om eens flink los te gaan met Ronaldo. Een paar voorbeelden:

'Wie zegt dat ik elke dag een frikadel eet? Als ik een keer per week een frikadel eet, is dat dan te veel?'
Rafael van der Vaart reageerde bij de NOS vol ergernis op enkele opmerkingen van Maxim Hartman. De televisiepresentator stelde dat Van der Vaart te dik is vanwege zijn slechte dieet. 'Ik vind dat je dat niet moet eten als professional. Dat is slecht voor je lichaam. Je wordt nog beter als je wel goed voedsel neemt', zei Hartman. (NOS)

'Hoe haal je het als NOS in je hoofd om zo'n persoon een platform te geven in jouw programma? Laat Hartman lekker bij RTL5 voor mannen praten. Kom op zeg, rot op. Wat voegt zo'n Hartman nou toe? Het is platvloerse humor.'
Evert ten Napel was absoluut niet te spreken over het optreden van Maxim Hartman bij de NOS. Vooral de vraag of Anouk Hoogendijk, international van de Oranje-dames, ook wel eens naar de hoeren ging tijdens een trainingskamp van het Nederlands elftal, schoot bij de ex-commentator in het verkeerde keelgat. (Radio1)

'Ik denk in het Frans, maar ik word boos in het Spaans. Ik weet ook niet waarom.'
Antoine Griezmann is een van de sterren in de Franse EK-selectie, maar het kan zomaar gebeuren dat hij op het veld plotseling in het Spaans begint te schelden. De aanvaller van Atlético Madrid schakelt namelijk altijd over op het Spaans als hij boos wordt. Niet zo gek, na twaalf jaar in Spanje. (Le Parisien)

'Na de wedstrijd kunnen we vrienden zijn. Tijdens de wedstrijd zijn we dat niet. Als dat betekent dat ik Daniel een trap moet uitdelen, dan doe ik dat. Natuurlijk!'
Martin Skrtel speelt maandag met Slowakije tegen Engeland. De verdediger van Liverpool komt zijn ploeggenoten Adam Lallana, Jordan Henderson, Nathaniel Clyne, James Milner en Daniel Sturridge tegen tijdens die wedstrijd. De kans is zelfs groot dat Sturridge zijn directe tegenstander zal zijn. De spits hoeft niet te rekenen op een zachte behandeling van de bikkelharde Skrtel.

Dani Alves geldt als een echte sfeermaker bij Barcelona en Brazilië. Uit dit filmpje blijkt wel dat de rechtsback altijd in is voor een geintje. Ook een week na de schandalige uitschakeling van Brazilië op de Copa América is Alves alweer in een goede bui.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.