Ronaldo biecht fopduik op nadat arbiter erin was getuind

Reacties

Cristiano Ronaldo liet zich maandagavond in luttele seconden van zowel zijn minst als meest sportieve kant zien. De Portugese wereldster in dienst van Al-Nassr probeerde met een klassieke schwalbe de scheidsrechter te foppen, maar kreeg spijt toen hij daarin was geslaagd en biechtte zijn fopduik op aan de arbiter.

Ronaldo biecht fopduik op nadat arbiter erin was getuind
© Pro Shots
Al Nassr
Al Nassr
0 - 0
Persepolis
Persepolis

In de vijfde wedstrijd van de Aziatische Champions League speelt Ronaldo met Al-Nassr tegen Persepolis uit Iran, een remise volstaat voor de ploeg uit Saoedi-Arabië voor een plekje in de volgende ronde. Al vroeg in de wedstrijd had Ronaldo kans gezien om zich tussen een tegenstander en de bal te gooien in de zestien van de tegenstander, waarna hij theatraal naar het gras ging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Arbiter Ma Ning uit China liep met open ogen in het toneelstukje, waarna Ronaldo wel zo sportief was om naar de leidsman toe te lopen en hem in woord en gebaar duidelijk te maken dat hij mis zat. Ning geloofde de Portugees nog niet meteen en liet de VAR ernaar kijken, waarna de strafschop inderdaad werd geannuleerd. De gele kaart die een fopduik normaal oplevert bleef - misschien door de eerlijkheid - achterwege.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.