'Ronaldinho staat open voor sensationele samenwerking met Maradona'

Reacties

Het is zeker nog niet zover, maar de suggestie alleen al spreekt tot de verbeelding: Ronaldinho die terugkeert uit zijn pensioen om in Argentinië bij Gimnasia La Plata, de club van Diego Maradona, te gaan spelen. Het zou wat zijn!

'Ronaldinho staat open voor sensationele samenwerking met Maradona'
© Pro Shots

En volgens de Argentijnse krant El Día, nota bene gezeteld in La Plata, is het ook een reële mogelijkheid. Van contact tussen beide partijen is weliswaar nog geen sprake, maar daar kan de komende dagen verandering in komen. De wens van de twee grootheden is er in ieder geval: Maradona wil Ronaldinho maar al te graag naar Gimnasia halen en de veertigjarige Braziliaan heeft daar volgens zijn entourage zeker wel oren naar.

Sterker nog, Ronaldinho zou toch al van plan zijn geweest om zijn carrière weer op te pakken om zo een moeilijke periode achter zich te laten. De oud-speler van Paris Saint-Germain, Barcelona en AC Milan en tweevoudig Wereldvoetballer van het Jaar zit nog altijd vast in een hotel in de Paraguayaanse hoofdstad Asuncíon, nadat hij bij binnenkomst in het Zuid-Amerikaanse land een vervalst paspoort bleek te hebben en zelfs de gevangenis in moest.

Dat Ronaldinho nog altijd een echte liefhebber is, bleek wel toen hij al snel een balletje trapte met andere gevangenen. Maar daar blijft het dus mogelijk niet bij, als het inderdaad van de sensationele samenwerking met Maradona komt. In 2016, een jaar na zijn afscheid bij Fluminense, was Ronaldinho al eens dicht bij een transfer naar Gimnasia. Toen ging die op het laatst niet door. Nu mogen de fans van El Lobo (De Wolf) weer dromen van Dinho

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.