Ronaldinho jogt zes minuten met onzichtbare blessure

Ronaldinho was maandag slechts in staat tot een drafje van zes minuten op het trainingsveld. De Braziliaanse vedette van Barcelona kampt met een spierblessure in zijn rechterdijbeen.

Ronaldinho jogt zes minuten met onzichtbare blessure

Wat Ronaldinho exact mankeert, is niet bekend. Uit de MRI-scan die hij maandag onderging, bleek dat hij niets mankeert aan spieren of pezen in het pijnlijke bovenbeen.

'De speler blijft een speciaal programma volgen om de klachten op te lossen', luidde het medisch bulletin van de medische staf.

Deco werd eveneens grondig onderzocht en blijkt nog wel even aan de kant te moeten staan. De Portugese middenvelder heeft een spierverrekking in zijn rechterkuit.

'Zijn revalidatie is erop gericht dat hij weer fit is voor het Champions League-duel met Schalke 04.' Barcelona speelt op 2 april uit tegen de Duitsers. Op 8 april volgt de return in de kwartfinale.

De eerstvolgende wedstrijd voor Barcelona is het uitduel met Valencia in de halve finale van de strijd om de Copa del Rey. In Mestalla beginnen de ploegen donderdag met de 1-1 uit Camp Nou op het scorebord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen