Rode kaarten ná de wedstrijd: Goudmijn furieus na opmerking over moeder

Reacties

Na afloop van de wedstrijd tussen Excelsior en FC Volendam trok scheidsrechter Danny Makkelie nog twee rode kaarten. Vanwege een opstootje kregen Troy Parrott (Excelsior) en Safouane Karim (Volendam) de rode prent te zien.

Rode kaarten ná de wedstrijd: Goudmijn furieus na opmerking over moeder
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
4 - 0
FC Volendam
FC Volendam

Wat er precies is gebeurd, is niet helemaal duidelijk, maar Parrott zou wel aan het oor van Karim hebben getrokken. Daar werden ze allebei voor op de bon geslingerd. Na de wedstrijd kreeg Karim het ook al aan de stok met Kenzo Goudmijn (foto). 'Hij werd boos op mij omdat ik te veel aan het dribbelen was, daar moest ik om lachen. Na de wedstrijd zei hij dat hij binnen maar naar me toe moest komen en dat hij mijn moeder ging n**ken en van alles', aldus Goudmijn bij ESPN.

Druk eerst op de tekst in de post om de video te kunnen zien:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Dat soort dingen horen niet thuis op het veld, daarom werd ik ook boos. Ik snap dat je gefrustreerd bent, maar zulke dingen moet je niet tegen me zeggen. Ik ben niet iemand die daarvan wegstapt, maar gelukkig werd ik tegengehouden. Ik heb het liever over het feit dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld en hebben gewonnen. We draaiden een goede week en speelden wat vrijer, omdat we deze kans kregen vanwege de overwinning van Volendam op RKC Waalwijk.'

Goudmijn heeft er vertrouwen in dat Excelsior zich kan handhaven in de Eredivisie. 'Vanaf de eerste minuut merkte ik dat we er lekker in zaten. Er hadden zeker nog twee goals gemaakt moeten worden. Zo'n slechte reeks knaagt aan het zelfvertrouwen, daarom voelt dit goed. Hopelijk kunnen we ons nu handhaven in de Eredivisie.'

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
14
Heracles Almelo
32
9
5
18
41-70
-29
32
15
RKC Waalwijk
32
7
7
18
36-52
-16
28
16
Excelsior
32
5
11
16
46-69
-23
26
17
FC Volendam
32
4
7
21
31-79
-48
19
18
Vitesse
32
5
5
22
25-71
-46
2
* Actueel tot en met 7 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.