Robben Quiz: dit waren zijn ploeggenoten bij Bayern München

Reacties

Arjen Robben nam afgelopen zaterdag op prachtige wijze afscheid van Bayern München in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Eintracht Frankfurt. Naar aanleiding daarvan een quiz over de spelers met wie de 35-jarige aanvaller het vaakst op het veld stond bij de recordkampioen van Duitsland.

Robben Quiz: dit waren zijn ploeggenoten bij Bayern München

Robben was sinds hij in 2009 voor 25 miljoen euro overkwam van Real Madrid een van de vormgevers van een van de meest succesvolle periodes uit de geschiedenis van Bayern, waarvoor hij ondanks diverse blessures meer dan 300 officiële duels speelde en ruim 140 keer scoorde. Het leverde een stortvloed aan prijzen op en daar kan er zaterdag nog eentje bijkomen wanneer de Duitse bekerfinale tegen RB Leipzig op het programma staat.

Daarna komt er een einde aan het tien jaar durende verblijf van Robben in München. Voor deze quiz zetten we daarom de spelers op een rij met wie de watervlugge linkspoot sinds zijn debuut in 2009 het vaakst op het veld stond namens Bayern. Daarbij zijn alleen zijn ploeggenoten meegenomen die minstens tien keer aan zijn zijde binnen de lijnen stonden. Met de periode, hun positie en nationaliteit geven we een aantal hints weg. Veel plezier!

Uitleg bij de quiz: het aantal doelpunten betreft het aantal doelpunten dat Robben en die speler gezamenlijk produceerden. De een bereidde dus de treffer van de ander voor of vice versa. Bron: Transfermarkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.