Robben laat hardnekkig blessureleed achter zich

Reacties

Arjen Robben is een stap dichter bij zijn comeback. De aanvaller heeft zich weer laten zien bij de groepstraining van Bayern München.

Robben laat hardnekkig blessureleed achter zich

Robben kwam eind november 2018 tegen Benfica voor het laatst binnen de lijnen bij Bayern München. In weerwil van de verwachtingen over het herstel moest de aanvaller steeds zijn rentree uitstellen. De dijbeenblessure bleek hardnekkiger dan verwacht.

De comeback van Robben lijkt nu aanstaande. De aanvaller werkte dinsdagochtend zijn eerste groepstraining af sinds februari. Hij lijkt baat te hebben gehad bij het bezoek aan de tandarts. Volgens Bild lag de oorzaak aan de langere absentie bij twee ontstoken kiezen.

Voor trainer Niko Kovac was er meer goed nieuws dan alleen de terugkeer van Robben. De Kroaat verwelkomde ook Franck Ribéry en Leon Goretzka, die beiden hun blessureleed achter zich hebben gelaten. De terugkeer van het drietal komt goed uit met het oog op de jacht op koploper Borussia Dortmund en de naderende Champions League-wedstrijd tegen Liverpool van volgende week.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Robben
Meer over A. Robben
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.