Robben komt 'binnen één of twee weken' met witte rook

Reacties

Het duurt niet lang meer voordat Arjen Robben bekendmaakt óf en hóé hij zijn loopbaan vervolgt. Tegenover tv-zender Sky Deutschland heeft hij verklaard dat hij zijn beslissing nog voor het einde van deze maand wereldkundig maakt.

Robben komt 'binnen één of twee weken' met witte rook

Robben was zondag te gast bij de eerste finalewedstrijd in de Duitse basketbalcompetitie, een wedstrijd tussen de basketbaltak van Bayern München en Alba Berlin. Bayern won die wedstrijd met 74-70, de stand in de best-of-five-serie is nu dus 1-0, maar voor voetbalfans waren zijn uitspraken over zijn toekomst een stuk belangrijker.

Door Sky werd de 35-jarige Robben namelijk gevraagd of hij al weet wat hij volgend seizoen doet: stoppen of toch nog doorgaan. Daarop antwoordde de 96-voudig Oranje-international dat hij nog altijd geen knopen heeft doorgehakt. 'Binnen één of twee weken valt mijn definitieve beslissing', zo laat hij weten.

Robben maakte begin december al bekend dat het onlangs afgelopen seizoen zijn laatste in het shirt van Bayern München zou worden. Sindsdien gonst het van de geruchten. Een terugkeer naar PSV wordt als optie genoemd, zijn oude liefde FC Groningen hoopt vurig (maar eigenlijk tegen beter weten in) op zijn komst, Lazio kwam als optie voorbij, terwijl ook een avontuur in de Verenigde Staten en Japan tot de mogelijkheden behoren.

Tegenover VI verklaarde hij onlangs namelijk dat hij zijn toekomst in vier categorieën heeft ingedeeld. 'Ik zou een avontuur buiten Europa kunnen aangaan, dan heb ik het bijvoorbeeld over Amerika of Japan. Ten tweede heb je binnen Europa de absolute top. De derde categorie is een terugkeer naar Nederland. En de vierde optie is stoppen.' Maar, zo zei hij toen ook al: 'Ik weet het gewoon nog niet.'

Lees hier het volledige interview met Arjen Robben:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.