Robben is onder de indruk en geeft Van Dijk 'alle complimenten'

Reacties

Arjen Robben is onder de indruk van Liverpool, de club die in de achtste finale van de Champions League de tegenstander is van zijn eigen werkgever Bayern München. Vooral landgenoot Virgil van Dijk maakt indruk op de vleugelaanvaller.

Robben is onder de indruk en geeft Van Dijk 'alle complimenten'

Ex-international Robben is momenteel met Bayern op trainingskamp in Qatar, vlakbij het complex waar zijn voormalige werkgever PSV momenteel de tenten heeft opgezet. Daar sprak hij onder meer over de aanstaande clash met The Reds. 'Liverpool doet het weer goed, net als vorig seizoen toen ze de finale haalden', ziet ook Robben.

Hij is dan ook niet bepaald gelukkig met de loting. 'Ik zie Liverpool nu ook als een serieuze kanshebber om de Champions League te winnen. Voor ons was het misschien wel de zwaarst mogelijke loting, maar het is ook een mooie uitdaging. Wij moeten gewoon bezig zijn met onszelf en ons spel verbeteren. Als we een goede dag hebben en spelen zoals we dat willen, kunnen we het Liverpool heel moeilijk maken.'

Ook besprak Robben zijn voormalige Oranje-collega Van Dijk, die grote indruk maakt op de routinier. 'Ik weet niet of hij de beste verdediger ter wereld is, dat is aan andere mensen om daarover te oordelen. Maar ik ben blij voor hem. Hij heeft enorme stappen gemaakt tijdens zijn carrière. Hij heeft zich ontwikkeld als speler en als persoonlijkheid. Ik kan alleen maar blij voor hem zijn als je ziet waar hij op dit moment staat. Hij is een zeer belangrijke speler bij een absolute topclub. Bovendien is hij aanvoerder van het Nederlands elftal. Hij verdient alle complimenten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.