RKC Waalwijk verrast met binnenhalen Bakkali

Reacties

Zakaria Bakkali (26) vervolgt zijn carrière bij RKC Waalwijk. De aanvaller was transfervrij na zijn vertrek bij Anderlecht deze zomer en tekent een contract tot medio 2024 in Brabant.

RKC Waalwijk verrast met binnenhalen Bakkali
© Pro Shots

Bakkali keert zo na zeven jaar terug op de Nederlandse velden. De in Luik geboren aanvaller doorliep de academie van PSV, waar hij in 2013 op spectaculaire wijze doorbrak. Bakkali speelde daarna slechts 24 wedstrijden voor de Eindhovenaren.

In 2015 vertrok hij naar Valencia, dat hem in seizoen 2017/18 uitleende aan Deportivo La Coruña. In drie jaar kwam Bakkali tot 57 optredens in La Liga. Daarna haalde Anderlecht de tweevoudig Belgisch international terug naar zijn geboorteland.

Deze zomer liep zijn contract in Brussel af, waardoor hij transfervrij kan overstappen naar RKC. 'Het talent van Zakaria staat buiten kijf en het is een belangrijke pijler binnen deze club om hiermee aan de slag te gaan. Wij als RKC Waalwijk bieden hem graag deze kans en hij is erop gebrand om zijn kwaliteiten te laten zien', reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite van RKC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer Z. Bakkali
Meer over Z. Bakkali
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.