RKC houdt gewilde promotieheld Grim binnenboord

Reacties

Fred Grim gaat met RKC Waalwijk de Eredivisie in. Na de sensationele promotie met de Brabanders was er volop interesse van andere clubs, maar de trainer heeft zijn toekomst verbonden aan RKC.

RKC houdt gewilde promotieheld Grim binnenboord

Grim kwam een jaar geleden aan het roer te staan in het Mandemakers Stadion. Na een achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie én het vervolgens overleven van drie rondes in de play-offs om promotie bracht hij RKC in zijn eerste seizoen al terug naar het hoogste podium. De laatste weken werd hij in verband gebracht met naar clubs als PEC Zwolle, VVV-Venlo en Go Ahead Eagles, maar hij heeft nu zijn krabbel gezet onder een contract tot medio 2021 in Waalwijk.

De trainer is blij met de verlengde samenwerking. 'We hebben het afgelopen seizoen met het team en iedereen eromheen een fantastische prestatie neergezet. De samenwerking tot nu toe geeft veel vertrouwen en ik zie ernaar uit om verder te bouwen aan de sportieve ambities van RKC.' Ook algemeen directeur Frank van Mosselveld is verheugd. 'Fred past als mens en coach goed bij de club. Hij laat het elftal herkenbaar voetbal spelen en kan als geen ander spelers raken en ontwikkelen. Na zo’n seizoen is het logisch dat er veel belangstelling is en we zijn dan ook blij dat we Fred langer aan ons weten te binden.'

Ex-keeper Grim werkte de afgelopen jaren bij Almere City, Jong Oranje, het Nederlands elftal (als assistent en één keer als eindverantwoordelijke, op interim-basis), Sparta Rotterdam (als assistent) en nu dus RKC.

'RKC promoveert terecht na waanzinnig duel bij Go Ahead'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.