Rivaldo per direct weg bij AC Milan

Het contract van Rivaldo bij AC Milan is per direct ontbonden. Daarmee is een einde gekomen aan een teleurstellend verblijf in Italië.

Rivaldo per direct weg bij AC Milan

Met de ontbinding voldoet AC Milan aan het verzoek van Rivaldo, die vanwege de uitzichtloze situatie aanstuurde op een vertrek. 'Ik verkeer in een moeilijke situatie aangezien ik niet de kans krijg om te spelen en omdat voetbal nu eenmaal mijn leven is. Ik denk dat ik nog heel wat te bieden heb. Ik heb de gretigheid van een jong jochie dat aan zijn carrière begint en de hele wereld wil veroveren', aldus Rivaldo.

De Milanese club, die Rivaldo in 2002 overnam van Barcelona, was bereid mee te werken. 'Het akkoord het contract te ontbinden gaat per direct in en de onderhandelingen verliepen in een vriendelijke en rustige sfeer', zei Milan-directeur Adriano Galliani.

Rivaldo kwam vorig seizoen nog tot 22 optredens in de Serie A, waarin hij vijf keer scoorde. Dit seizoen kwam Rivaldo mede door de komst van zijn jonge landgenoot Kaká nog helemaal niet in actie in officiële duels, zelfs niet als invaller.

Bekijk hier al onze video's