Rijkhoff scoort bij simpele zege Oranje-talenten

Reacties

Nederland onder-19 heeft afgerekend met de leeftijdsgenoten uit Litouwen (4-0). Op De Langeleegte in Veendam scoorden afgevaardigden van de drie traditionele topclubs.

Rijkhoff scoort bij simpele zege Oranje-talenten
© Pro Shots

Trainer Mischa Visser had in Veendam de beschikking over een aantal prominente namen. Zo speelden Ajacieden Silvano Vos en Julian Rijkhoff. Ook Almere City-spits Jason van Duiven, die gehuurd wordt van PSV, mocht aan de aftrap staat. De luxe was zo groot, dat PSV-talent Isaac Babadi zelfs op de reservebank zat.

Met Babadi op de bank wervelde Oranje in een helft langs Litouwen. Van Duiven (PSV), Feyenoorder Mike Klein (2x) en Rijkhoff zorgden voor de doelpuntenproductie. Daarmee was het verschil overigens al gemaakt, want in de tweede helft wist Oranje niet meer te scoren.

Door de zege is Oranje voortvarend aan de kwalificatiereeks voor het EK begonnen. In een loodzware groep, met ook Frankrijk en België, is de ploeg van Visser na de eerste speelronde koploper. Overigens won Frankrijk, met Bayern München-spits Mathys Tel, van de Belgen (2-0).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.