Rijkaard staat met Galatasaray voor cruciaal weekend

Komende dagen zijn erg belangrijk voor Galatasaray en trainer Frank Rijkaard. Zowel sportief als beleidsmatig breekt een cruciaal weekend aan.

Rijkaard staat met Galatasaray voor cruciaal weekend

Terwijl Rijkaard Galatasaray klaarstoomt voor de beladen derby tegen aartsrivaal Fenerbahçe van komende zondag, maakt de rest van de club zich op voor de presidentsverkiezingen van zaterdag. De uitslag van de stemming bepaalt voor een groot deel de route die Cim Bom Bom de komende jaren gaat volgen.

De verkiezingen, een strijd tussen de huidige voorzitter Adnan Polat en staalmagnaat Adnan Öztürk, hebben waarschijnlijk geen invloed op de positie van Rijkaard. De 47-jarige Amsterdammer staat er goed op bij de fanatieke achterban.

Daar kan de komende weken wel verandering in komen als de landstitel verder uit zicht raakt. Met een tweede plek neemt bij Galatasaray geen genoegen. Zondag kan Galatasaray een gat van vier punten slaan naar aartsrivaal Fenerbahçe. Overigens is Bursaspor de koploper in Turkije. Die ploeg staat vijf punten voor op de ploeg van Rijkaard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen