Reus stopt als aanvoerder bij Borussia Dortmund

Reacties

Marco Reus heeft afstand gedaan van de aanvoerdersband bij Borussia Dortmund. De 34-jarige sterkhouder kwam tijdens zijn vakantie tot de conclusie dat hij geen captain meer wil zijn van de nummer twee van Duitsland.

Reus stopt als aanvoerder bij Borussia Dortmund
© Pro Shots

'Ik heb tijdens mijn vakantie lang de tijd gehad om hierover na te denken', vertelt Reus op het clubkanaal van Dortmund. 'Ik heb besloten om de aanvoerdersband door te geven aan iemand anders. Gisteren heb ik de club hierover geïnformeerd. Het was een eer om de band vijf jaar te dragen.'

Reus wenst trainer Edin Terzic en directeur Sebastian Kehl succes met de zoektocht naar een nieuwe aanvoerder. De kans is groot dat Mats Hummels de nieuwe captain wordt. Hij droeg vorig seizoen bij afwezigheid van Reus al regelmatig de aanvoerdersband bij Dortmund. Reus was afgelopen seizoen niet altijd meer zeker van zijn plaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.