Restant Granada – Athletic levert geen winnaar op

Granada en Athletic Bilbao moesten maandagavond hun wedstrijd uitspelen in trieste omstandigheden. In Los Cármenes werd de eerste poging zondagavond na twintig minuten onderbroken door het tragisch heengaan van een supporter op de tribunes. Het restant eindigde met een 1-1 uitslag.

Granada
Granada
1 - 1
Athletic de Bilbao

Na een respectvolle minuut stilte in het stadion, in herinnering van de betreurde Antonio Trujillo, wiens naam ook op door spelers gedragen t-shirts prijkte, werd de wedstrijd bij een 0-1 stand hervat. Een eigen goal van Iñigo Ruiz de Galarreta bepaalde de eindstand tien minuten na de pauze op 1-1. Op deze avond waren er echter belangrijkere dingen dan voetbal.

Na zestien speelronden vinden we Granada op de voorlaatste plek terug. Aanstaand weekend wacht de degradatiekraker op bezoek bij Celta de Vigo. De Baskische bezoekers staan vijfde, een handjevol punten achter Barcelona en Atlético Madrid. Zaterdag komt laatstgenoemde ploeg naar San Mamés.