Rentree smaakt naar meer voor Robben

Reacties

Na zijn eerste dertig minuten in de huidige voorbereiding weet Arjen Robben het zeker: hij gaat door. De officieuze rentree smaakt naar meer bij de veteraan, die een half uur meedeed tegen Almere City FC.

Rentree smaakt naar meer voor Robben
© Pro Shots

Robben kon zich niet direct onderscheiden met veel acties, maar zijn glimlach sprak boekdelen. 'Het is lekker om weer een wedstrijd te spelen', blikte Robben terug op zijn eerste minuten. 'Ik kom natuurlijk van ver en ben er nog lang niet, maar dat ik nu een half uur heb gespeeld is wel lekker.'

Bij FOX Sports vertelde Robben over zijn proces richting de rentree. 'Er is hier en daar wel een hobbeltje geweest. Wat lichte klachten en irritaties hier en daar.' De 96-voudig international verwacht dan ook echt niet dat hij alle speelminuten mee gaat maken dit seizoen. 'Ik probeer zoveel mogelijk plezier te maken. Het zal echt wel een keer gebeuren dat ik er niet bij ben, maar ik ga zeker door', beloofde Robben aan de fans van FC Groningen.

Robben kan vooralsnog in drie oefenwedstrijden minuten maken voor het begin van de Eredivisie. FC Groningen heeft nog oefenduels met Werder Bremen, NEC en Arminia Bielefeld op het programma staan. Op 13 september wacht dan de officiële start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen PSV.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer A. Robben
Meer over A. Robben
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.