Rensch duikt daags voor Champions League-duel op bij Jong Ajax

Reacties

Jong Ajax trad maandagavond met Devyne Rensch aan tegen MVV Maastricht. De verdediger mocht tegen de Limburgers wedstrijdritme opdoen.

Rensch duikt daags voor Champions League-duel op bij Jong Ajax
© Pro Shots
Jong Ajax
Jong Ajax
3 - 1
MVV Maastricht
MVV Maastricht

Rensch miste de duels met SC Cambuur en Fortuna Sittard vanwege een blessure en bleef tegen FC Groningen negentig minuten op de bank. De neo-international, die door trainer Erik ten Hag doorgaans als vleugelverdediger wordt geposteerd, vormde tegen MVV een centraal verdedigingsduo met Rio Hillen. Rensch veroorzaakte halverwege de eerste helft een penalty en kreeg daarvoor een gele kaart, maar de bezoekers slaagden er niet in het buitenkansje te benutten.

Rensch bleef in de rust in de kleedkamer achter. De achttienjarige verdediger werd bij aanvang van de tweede helft afgelost door Liam van Gelderen. Ook Danilo, die eveneens in de basis startte, kreeg rust. Max de Waal kwam na een uur spelen binnen de lijnen voor de Braziliaanse aanvaller. Dat lijkt erop te duiden dat Rensch en Danilo dinsdag aansluiten bij de A-selectie van Ajax, dat het in de groepsfase van de Champions League in eigen huis opneemt tegen Besiktas.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.