Reims lijkt zich op te kunnen maken voor vertrek van Sierhuis

Reacties

Kaj Sierhuis lijkt zich op te kunnen maken voor een vertrek bij Stade Reims. Met nog een eenjarig contract op zak hoopt de spits op een nieuwe uitdaging.

Reims lijkt zich op te kunnen maken voor vertrek van Sierhuis
© Pro Shots

Sierhuis heeft mede door blessures nooit echt zijn stempel kunnen drukken op Reims, de club waar hij vooral op mocht draven als invaller. Omdat Sierhuis nog maar één jaar vastligt, moet Reims hem nu verkopen om nog iets van de investering van om en nabij de vier miljoen euro terug te zien.

Volgens het Franse L'Équipe hebben meerdere clubs uit het Championship naar de status van Sierhuis geïnformeerd. Of het ook daadwerkelijk Engeland gaat worden voor de spits, moet worden afgewacht, maar Reims is in ieder geval bereid om met hem mee te denken.

Sierhuis doorliep de jeugdopleiding van Ajax en werd door de Amsterdammers al eens verhuurd aan FC Groningen. Sierhuis werd teruggehaald toen bleek dat Reims hem wilde kopen. Voor de club uit Frankrijk maakte hij uiteindelijk nooit een doelpunt in de Ligue 1, al was hij wel driemaal trefzeker in de Franse beker. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.