Redknapp hoopt op hereniging met Beckham bij QPR

Harry Redknapp zou het geweldig vinden om routinier David Beckham (37) naar Queens Park Rangers te halen. De zaterdag aangestelde manager ontkrachtte de geruchten over de komst van de momenteel nog voor LA Galaxy voetballende superster geenszins.

Redknapp hoopt op hereniging met Beckham bij QPR

Na de aanstelling van Redknapp begonnen direct de geruchten op gang te komen over een rentree van Beckham op de Engelse velden. De middenvelder heeft immers aangegeven nog één keer een mooie uitdaging aan te willen gaan en daarvoor te gaan vertrekken uit de Verenigde Staten.

Redknapp, die onlangs bijna tekende als bondscoach van Oekraïne, onderhoudt al jaren een goede band met Beckham. Twee jaar geleden wilde de coach hem al naar zijn toenmalige werkgever Tottenham Hotspur halen en vorig jaar trainde de routinier enkele weken mee in Londen.

'Ik denk dat Beckham het niveau van de Premier League nog steeds aankan', neemt Redknapp de geruchten geenszins weg. 'Ik heb nog niet met de voorzitter over hem gesproken, maar zal dat wel gaan doen. David is een geweldige speler en zou voor iedere club een versterking zijn. Dus ook voor QPR.'

Met Redknapp op de tribune verloor Queens Park Rangers zaterdagmiddag het eerste duel na het ontslag van trainer Mark Hughes met 3-1.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's