Real Sociedad bevestigt: onbezonnen actie levert gebroken arm op

Reacties

Real Sociedad-middenvelder Brais Méndez heeft zaterdag zijn arm gebroken tijdens het duel met Villarreal. Dit heeft de Baskische club bevestigd. Méndez was het slachtoffer van een lompe actie van Étienne Capoue.

Real Sociedad bevestigt: onbezonnen actie levert gebroken arm op
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
0 - 3
Real Sociedad
Real Sociedad

Méndez en Capoue duelleerden in de eerste helft om de bal rond de middencirkel, waarbij eerstgenoemde ten val kwam. Capoue probeerde vervolgens op onbezonnen wijze naar de bal, die onder het lichaam van Méndez lag, te trappen. Hij raakte daarbij de arm van de Spanjaard, die het vervolgens uitschreeuwde van de pijn.

Capoue kreeg geel voor de actie, Méndez moest enkele minuten later het veld verlaten. Op dat moment stond het nog 0-0 in Estadio de la Cerámica, zonder Méndez kwam Sociedad nog driemaal tot scoren voor rust. Bij die doelpunten bleef het zaterdagavond.

Inmiddels heeft Sociedad bevestigd dat Méndez een breuk in zijn arm heeft en geopereerd moet worden. Spaanse media verwachten dat hij zo'n anderhalve maand niet in actie kan komen voor Sociedad, dat dit jaar in de competitie nog speelt tegen Real Betis en Cádiz. In de Champions League-groepsfase is Internazionale de tegenstander. Dinsdag strijden de clubs om de groepswinst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep D UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Sociedad
6
3
3
0
7-2
+5
12
2
Internazionale
6
3
3
0
8-5
+3
12
3
Benfica
6
1
1
4
7-11
-4
4
4
Red Bull Salzburg
6
1
1
4
4-8
-4
4
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.