Real Madrid niet lang zonder Ramos na aanslag op Messi

Reacties

Sergio Ramos is door de Spaanse voetbalbond voor één wedstrijd geschorst vanwege zijn rode kaart in El Clásico. De Real Madrid-verdediger torpedeerde Lionel Messi in de clash met Barcelona (2-3).

Real Madrid niet lang zonder Ramos na aanslag op Messi

De vliegende tackle met twee benen betekende een kwartier voor tijd het einde van de wedstrijd voor Ramos. Als gevolg van die overtreding moet Real het nu in de competitiewedstrijd tegen Deportivo La Coruña (woensdagavond, aftrap 21.30 uur) zonder zijn aanvoerder doen.

Robert Fernández, de sportief directeur van Barcelona, sprak na het duel al de hoop uit op een vergelijkbare schorsing als die van Neymar, die een straf voor drie duels kreeg. Net als de Braziliaan eerder tegen Málaga applaudisseerde Ramos cynisch na zijn rode kaart, alleen deed de Spanjaard dat niet richting de arbitrage maar richtte hij zijn woede tot Gerard Piqué.

Voor Real is de schorsing van één wedstrijd goed nieuws. Voor Zinedine Zidane is het namelijk improviseren in het hart van de verdediging. Pepe is geblesseerd en Raphaël Varane is op de weg terug na blessureleed. Nacho is de enige fitte centrumverdediger met wedstrijdritme die beschikbaar is voor het uitduel met Deportivo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.