Real Madrid doet vast zaken voor 2019: toptalent Vinícius vastgelegd

Reacties

Real Madrid heeft zich officieel versterkt met Vinícius Junior. Het zestienjarige toptalent blijft wel tot de zomer van 2019 voor zijn club Flamengo spelen.

Real Madrid doet vast zaken voor 2019: toptalent Vinícius vastgelegd

Spaanse media meldden de afgelopen maanden al dat Real verregaande interesse had in Vinícius. Volgens verschillende gezaghebbende media zou De Koninklijke liefst 45 miljoen euro over hebben voor de Braziliaanse tiener, die op 14 mei jongstleden pas zijn officiële debuut maakte voor Flamengo.

In Brazilië wordt Vinícius beschouwd als het grootste talent sinds Neymar. De aanvaller vestigde definitief de aandacht op zich toen hij Brazilië Onder-17 in maart naar de winst van de Copa América leidde. Met zeven doelpunten werd hij topscorer van dat toernooi.

Real Madrid meldt dinsdagmiddag dat de club een akkoord heeft bereikt met Flamengo over de overstap van de talentvolle Vinícius. Vanaf juni 2018 is de club eigenaar van de speler, die een jaar later de overstap pas maakt naar Madrid. Zodoende kan hij zich de komende twee jaar eerst nog verder ontwikkelen in de Braziliaanse competitie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.