RC Genk wint moeizaam van acht man Club Brugge

Club Brugge leed bij RC Genk zijn negende competitienederlaag van het seizoen. Adrie Koster zag zijn ploeg het duel met slechts acht man eindigen na twee rode kaarten en een blessure.

RC Genk - Club Brugge 1-0Na vier overwinningen op rij in de Belgische competitie weet Koster weer wat verliezen is. En een nederlaag lijden op bezoek bij RC Genk is ook geen schande, aangezien die club twee plaatsen hoger staat op de ranglijst. Pas na de rode kaart van Vadis Odjidja-Ofoe (twee keer geel) kwam Genk op voorsprong via Marvin Ogunjimi, die scoorde op aangeven van Kevin De Bruyne.

Het bleek de enige treffer van de wedstrijd, die Club Brugge eindigde met acht man. In de 77ste minuut, kort nadat Koster zijn laatste wissels had gebruikt, moest Carl Hoefkens het veld geblesseerd verlaten en in blessuretijd ontving Ivan Perisic zijn tweede gele kaart van de wedstrijd.

Overige uitslagenGerminal Beerschot - SC Lokeren 1-1 Foto: VI Images