'Rapper Jay-Z kan Inter aan nieuwe Lukaku-deal helpen'

Reacties

Romelu Lukaku nadert zijn topvorm bij Internazionale. Woensdag schoot hij de Italiaanse topclub in de achtste finale van de Champions League nog naar een late overwinning op FC Porto. Lonkt een langer verblijf in de modestad?

'Rapper Jay-Z kan Inter aan nieuwe Lukaku-deal helpen'
© Pro Shots

Lukaku verruilde Inter anderhalf jaar geleden voor Chelsea, maar kon zijn draai niet vinden in Londen. Op huurbasis in Milaan laat de Belgische aanvaller zich weer gelden. La Gazzetta dello Sport weet dat beide clubs komende maanden met elkaar om tafel gaan. De huidige overeenkomst, goed voor twintig miljoen euro, eindigt komende zomer. Duidelijk is dat Inter langer door wil met Lukaku, maar financieel ook lager wil gaan zitten.

Volgens de roze sportkrant zou de club van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij zomaar eens hulp uit onverwachte hoek kunnen krijgen. Niemand minder dan Jay-Z kan de spil zijn. De rapper onderhoudt warme banden met Chelsea-eigenaar Todd Boehly en haalde met zijn platenlabel Roc Nation tal van topspelers naar LA Dodgers. De Amerikaanse honkbalclub is ook onderdeel van het imperium van Boehly.

Daarnaast investeerden Jay-Z en Boehly samen miljoenen dollars in de online sportkledingwinkel Fanatics, die ook werkt met NFT's en weddenschappen en een waarde van achttien miljard dollar heeft. In vergelijking met zulke bedragen is bijlappen voor de transfer van Lukaku een fooitje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.