Ramos zorgt met zijn duistere kant voor nieuwe ophef

Reacties

Het liep maandag voor Sergio Ramos en zijn Spanje niet zoals gepland. De verdediger van Real Madrid gaf de donkere avond een duister randje mee.

Ramos zorgt met zijn duistere kant voor nieuwe ophef

De kwade demonen kwamen maandag in zijn geboortestad Sevilla weer boven bij Ramos, die zich in het Nations League-duel met Engeland (2-3) van zijn slechte kant liet zien. De verdediger ging in het voorbijgaan vol op de enkel staan van Raheem Sterling, die op de grond lag. De actie bleef onbestraft. Scheidsrechter Szymon Marciniak had het niet opgemerkt.

Ramos heeft vaker laten zien een donkere kant te hebben, ook getuige zijn stortvloed aan (rode) kaarten. Ook bij de actie jegens Mohamed Salah in de Champions Legaue-finale tegen Liverpool ontstond er na afloop ophef over de overtreding van de Spanjaard.

In ieder geval kreeg Eric Dier in eigen land de nodige steun toen de middenvelder van Tottenham Hotspur Ramos een koekje van eigen deeg gaf met een vliegende tackle op de bal én de man. De Spanjaard ging kermend naar de grond maar kon de wedstrijd zonder problemen hervatten.

Ramos scoorde ook nog in de slotfase, maar dat kon de donkere avond van Spanje en zijn aanvoerder in Sevilla niet voorkomen. 'We hebben de rekening betaald voor ons optreden in de eerste helft. Uiteindelijk was onze fantastische reactie na rust het enige positieve. Het is jammer, omdat we de reeks van geweldige resultaten wilden vervolgen. Het ging niet zoals gepland, maar we hebben nog een wedstrijd om het af te maken in de Nations League.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.