Ramaj over opvallende vergelijking Mislintat: 'Snap wat hij bedoelde'

Reacties

In een ronduit mislukt seizoen voor Ajax is Diant Ramaj (22) één van de spaarzame lichtpuntjes. Sven Mislintat haalde de Duitse doelman afgelopen zomer naar Amsterdam en verzekerde dat Ramaj dezelfde potentie heeft als Marc-André ter Stegen. In een uitgebreid interview met VI gaat de Ajax-keeper in op die vergelijking.

Ramaj over opvallende vergelijking Mislintat: 'Snap wat hij bedoelde'
© Pro Shots

'Ik snap wat hij bedoelde, al denk ik dat het meer over de stijl ging. Ter Stegen houdt er ook van om mee te voetballen, hij is ook niet de langste doelman, een Duitse keeper met misschien een beetje dezelfde houding. Hij was ook één van mijn idolen. Toen ik nog jong was, speelde hij al voor Barcelona', aldus Ramaj, die de gewaagde speelstijl van zijn landgenoot looft.

'Hoe hij speelt, met korte passes, hoe hij risico durft te nemen, daar hou ik van. Ik ben ook een beetje zo. Dat we ook qua motoriek op elkaar lijken, hoor ik heel vaak, haha. Aan de ene kant is dat mooi, aan de andere kant heb ik ook mijn eigen stijl en speelwijze. Laten we zien of ik ook zo’n ongelooflijke carrière kan krijgen als hij.'

Het hele verhaal met Diant Ramaj is te lezen op VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.