Rake pingel Memphis maakt Valencia-trainer woest: 'We snappen er niets van'

Reacties

Valencia-trainer José Bordalas is ronduit woedend over de strafschop die Barcelona zondagavond kreeg. Hij richt zijn pijlen vooral op de videoscheidsrechter.

Rake pingel Memphis maakt Valencia-trainer woest: 'We snappen er niets van'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 1
Valencia
Valencia

Barcelona won zondagavond met 3-1 van Valencia, mede door een werkelijk snoeiharde penalty van Memphis Depay. Die pingel werd gegeven voor een lichte overtreding van José Gayà op Ansu Fati, al leek de verdediger ook de bal te raken. De beslissing om de bal desondanks op de stip te leggen was dan ook controversieel en leidde na afloop tot woede bij José Bordalas, de trainer van de bezoekers.

'Dat was het beslissende moment in de wedstrijd', sprak hij op de persconferentie. 'Het was geen strafschop. Ik heb het net teruggezien. Tijdens de wedstrijd zei Gayà al tegen me dat hij duidelijk de bal raakte en dat hebben we inmiddels dus kunnen checken. Ik snap werkelijk op geen enkele manier waarom de VAR bestaat, als hier een penalty voor wordt gegeven. We snappen er allemaal niets van en zijn natuurlijk woedend.'

Saillant detail: de scheidsrechter in Camp Nou was zondag Jesús Gil Manzano. En dat is de man die dinsdagavond ook de leiding heeft over Ajax - Borussia Dortmund in de Champions League. De Duitsers komen naar de Johan Cruijff Arena, de aftrap van die clash is om 21.00 uur.

Bekijk hieronder de penalty van Memphis Depay en de aanleiding voor de strafschop:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.