Raiola krijgt transferverbod in Italië

Reacties

De Italiaanse bond (FIGC) heeft Mino Raiola voorlopig verboden zaken te doen in Italië. De zaakwaarnemer van onder anderen Ajacied Matthijs de Ligt verzet zich tegen de straf.

Raiola krijgt transferverbod in Italië

De FIGC oordeelde dat een schorsing van drie maanden op zijn plaats was voor Raiola, die daardoor tot 9 augustus in Italië veroordeeld is tot een rol aan de zijlijn. Raiola is zich van geen kwaad bewust en weet ook niet om welke zaak het gaat. Hij spreekt van een 'een justitiële dwaling'. In Italië wordt gesproken dat zijn bemoeienissen met een transfer van Gianluca Scamacca de aanleiding zijn voor de straf.

Dat is voor hem onduidelijk. 'Ik heb geen motivatie gekregen', zegt Raiola in het Eindhovens Dagblad. 'Misschien is dit een gevolg van een verhaal van een of andere gefrustreerde mafkees. Schrijf dat maar op. Je kunt me er drieduizend vragen over stellen, maar ik weet oprecht niet wat er speelt.'

De vraag is ook welke gevolgen het tijdelijke beroepsverbod heeft voor de spelers uit zijn stal die in verband worden gebracht met een transfer naar de Serie A, onder wie De Ligt, Hirving Lozano en Paul Pogba.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.