Quesada en Heerings mogen vertrekken bij FC Utrecht

Reacties

Na de komst van de Franse spits Sébastien Haller (20), die komend half jaar wordt gehuurd van AJ Auxerre met een optie tot koop, is FC Utrecht voorlopig klaar. Er mogen nog wel twee spelers vertrekken.

Quesada en Heerings mogen vertrekken bij FC Utrecht

'Alleen in de uitgaande stromingen is er nog iets mogelijk', aldus Wilco van Schaik. De algemeen directeur doelt op Kai Heerings (foto). De 24-jarige centrumverdediger heeft een aflopend contract, maar mag uitkijken naar een andere club. Dat geldt ook voor de Spanjaard Fernando Quesada. De middenvelder heeft nog een verbintenis tot medio 2017, maar komt niet langer in de plannen voor.

FC Utrecht is ondertussen vol verwachting 2015 ingegaan. De Domstedelingen vertrekken woensdag met een nagenoeg fitte selectie op trainingskamp naar Benidorm. Alleen Ruud Boymans moet nog zeker enkele weken met een enkelblessure toekijken. Linksback Michael Zullo, die herstelt van een zware knieblessure, gaat wel mee naar Spanje om daar het revalidatietraject te vervolgen.

'Het is lang geleden dat we zo weinig blessures hadden', zegt Van Schaik verheugd. Zo heeft aanvoerder Anouar Kali weer de groepstraining hervat, nadat hij maandenlang aan de kant had gestaan met een hamstringblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.