Qarabag blijft zonder Poepon steken op gelijkspel

Reacties

Van de Franse Ligue 2 naar de Champions League, voor Rydell Poepon nog steeds een droom die uit kan komen na het gelijkspel van Qarabag in de derde voorronde tegen Rudar (0-0).

Qarabag blijft zonder Poepon steken op gelijkspel

In Baku voorkwam de thuisploeg een uitdoelpunt van Rudar, de kampioen van Montenegro. Volgende week wacht de return. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de derde voorronde van de Champions League.

En dus lonkt de deelname aan het hoofdtoernooi van het miljoenenbal voor de voormalige spits van onder meer NAC Breda en ADO Den Haag. Poepon reisde woensdag, op de dag van het heenduel, af naar Azerbeidzjan om de transfer van Valenciennes naar Qarabag af te ronden. Tegenover de overstap van Poepon staat het vertrek van Leroy George, die onlangs na een succesvolle periode bij Qarabag vertrok naar het Turkse Göztepe.

Malmö FF - Zalgiris Vilnius 0-0
Ook de voormalige Eredivisionisten Rasmus Bengtsson (FC Twente) en aanvoerder Markus Rosenberg (Ajax) mogen nog hopen op deelname aan het hoofdtoernooi van de Champions League. In Zweden werd er niet gescoord door zowel de thuisploeg als Zalgiris Vilnius. Na de rust was er nog een oud-speler van Ajax die in actie kwam. Tobias Sana loste Pawel Cibiki af, maar slaagde er niet om zijn ploeg aan de zege te helpen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.