Pulis haalt uit na veldbestorming: 'Hersenloze idioten'

Reacties

Teleurstelling, angst en onbegrip heerste er bij zowel Aston Villa als West Bromwich Albion tijdens de pitch invasion na afloop van de kwartfinale van het toernooi om de FA Cup (2-0 zege Aston Villa).

Pulis haalt uit na veldbestorming: 'Hersenloze idioten'

Op Villa Park versloegen The Villans buurman West Bromwich. Het zorgde voor een extreme blijdschap bij de fans, die massaal het veld opstormden. 'Een memorabel moment dat is verpest door de fans. Wij zijn erg teleurgesteld. Wij bieden onze excuses aan tegenover de Engelse voetbalbond, West Bromwich Albion en hun manager Tony Pulis', luidt het statement van Aston Villa, de club van de Nederlanders Ron Vlaar en Leandro Bacuna.

Volgens Fabian Delph, die namens Aston Villa de score had geopend, was het zelfs beangstigend. 'Ik kon de opluchting van de fans voelen na het resultaat, maar dit was gewoon gevaarlijk. Mensen probeerden me te kussen en ik werd zelfs gebeten. Het was gekkenwerk, ik kwam met moeite van het veld. Mijn armband is gestolen en iemand pakte mijn linkerschoen af', aldus de middenvelder.

Hersenloze idioten
Tony Pulis, de manager van West Bromwich Albion, heeft geen goed woord over voor de fans van Aston Villa. 'Schandalig, de spelers zijn in gevaar gebracht. Wat een stel hersenloze idioten', aldus Pulis, die ook een sneer uitdeelde aan de clubleiding van Villa. 'Ze moeten eens kijken naar de stewards. Het is de kwartfinale van de FA Cup, dan weet je dat het heftig wordt. Aston Villa had stewards aan beide kanten van het veld moeten hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.