PSV'er Saibari blinkt uit tijdens Afrika Cup: 'Dit was zeer inspirerend'

Reacties

Ismael Saibari heeft de schijnwerpers opgezocht tijdens de Afrika Cup Onder-23. De aanvaller van PSV was dinsdagavond de grote uitblinker in de 5-1 overwinning van Marokko op Ghana.

PSV'er Saibari blinkt uit tijdens Afrika Cup: 'Dit was zeer inspirerend'
© Pro Shots

Saibari speelde in het 4-2-3-1-systeem op de rechterflank en nam een doelpunt en een assist voor zijn rekening. Hij scoorde zelf met een handige lob en was de architect voor de mooiste goal van de wedstrijd, na een flitsende aanval binnengetikt door Yanis Begraoui.

Saibari, die ruim een kwartier voor tijd werd vervangen door Couhaib Driouech van Excelsior, was een constante plaag voor zijn bewakers. De aanvaller werd gekozen tot Man van de Wedstrijd. 'Zijn optreden was enorm, opportunistisch, efficiënt en zeer inspirerend', schrijft het Marokkaanse medium L'Opinion.

De 22-jarige Saibari kreeg vorig seizoen zijn kans in het eerste elftal van PSV. Hij stond in het begin van het seizoen bij vijf competitiewedstrijden in de basis, maar kon zijn plekje in het elftal niet vasthouden. Uiteindelijk deed hij in zeventien competitieduels mee. Zijn contract in Eindhoven loopt nog twee jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.